Nimetön

Runoilija scarlettt

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.4.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Todellisuutta ei ole olemassa.
 

Nuoruus
- huuma, tuuma, uuma
ne kaikki
katosivat

ja minulle jäi kesakoista arpia.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno koskettava runo.

Kesakoista saadut arvet ovat toki voineet muodostua myös ns. hyvissä merkeissä.

Hieno koskettava runo.

Kesakoista saadut arvet ovat toki voineet muodostua myös ns. hyvissä merkeissä.

 

Käyttäjän kaikki runot