niin pitkälle kuin tietä riittää

Runoilija mykkäelokuva

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.3.2006
Viimeksi paikalla: 8.7.2016 9:10

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

That, then, is loveliness, we said,
Children in wonder watching the stars
is the aim and the end.

~Dylan Thomas: Being but men


I'll spill the milk so you can cry for it, honey.
 

taito elää
vahva ruumis, mitätön
vikisevä mieli.
järven pohja
käy pintaan
muta ja kirkkaus,
tähän synnyit

pyytämättä
kuin päätön kerberos
alastomana,
ilman karttaa
läpi loan ja patouman.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tässä runossa ollaan todella hukassa. Mielen, tilan epätoivo ovat konkretiaa. Tuska, toisaalta välinpitämättömyys tuskaa kohtaan. Turhautuminen. Ja aina niin rakastamani melankolia! Ihastuttava.

Mielen peitteiden läpi vaikka miten painavana....hyvä

Aivan!
Niin pitkälle kuin tietä riittää!
Varsinainen runohelmi taas Sinulta, kiitos.

ONNEA ONNEA ONNEA synttärisi johdosta.

You have a clever way with words. Luin ja rakastuin ja luin uudelleen.

 

Käyttäjän kaikki runot