Nimetön

Runoilija 88b3785f27848f63b237c9e7bab3a443

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.3.2006
Viimeksi paikalla: 21.3.2019 17:35

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Minun yöni luomet eivät ole suljetut

Minun yöni, niin, se tulee jostain kaukaisesta maasta
sillä on linnunsiivet
ja se on koruista riisuutunut

lakanoille levittynyt, unesta puhdas

Minä osaan piirtää katon kuviot ulkoa
järjestää vastapäisen talon tiilet oikeaan asetelmaan
tiedän nämä jutut,
osaan sen kuinka öissä ajelehditaan
kuinka verhoissa asuu juuri ne päivät
joilta olen repinyt valokuvat ja päiväkirjat
ne päivät joiden jälkiä peitellään hymyillen

Minun yöni tansii höyhenpuku värähdellen
se juovuttaa minut
muiden ulottumattomiin

Niin minun yöni. Se ääntää mannerten takaisella
aksentilla linnunsanojaan unettoman tajuntaan

kauniisti nukkuneet näkevät sen päivisin katseestani
se on liian vihreä

heidän levänneille silmilleen

Nämä ajan kadottamat tunnit
langettavat minut
ja itken kuin pikkulapsi
liian isossa kaupungissa
ja hengitys on liian nopeaa

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot