Taideteos

Runoilija Noraa

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 15.11.2008
Viimeksi paikalla: 27.9.2022 8:48

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-
Facebook:

 ~ Kaikista lämpimin peitto on toisen iho ~
 

Jos voisin maalata
asioita jotka tapahtuisivat

tai olisivat totta

maalaisin meidät kaikista
kauneimmilla väreillä

yhdessä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

kaunis...
hyvää syntymäpäivää!

suloinen. olen itse oikeastaan kirjoittanut melkein samanlaisen runon joskus :)

Herttaisen kaunis runo.

Hurmaavaa.
 

Käyttäjän kaikki runot