Värityskirja

Runoilija Noraa

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 15.11.2008
Viimeksi paikalla: 27.9.2022 8:48

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-
Facebook:

 ~ Kaikista lämpimin peitto on toisen iho ~
 
Sanot, että tunnet minut
Tunnetko tosiaan?


Jos sellainen minulla on
minkä värinen sieluni on?

Voin paljastaa sen sinulle



Se on

väritön

Ojennan värityskirjani
iloisille asioille
aitoudelle
lempeydelle


Sinä värität sitä



Tunnet vain pintaa
mutta kosketat sisintä


Väritä minut

 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot