Olisinpa jättänyt murusia polulle

Runoilija SuometsänTytär

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 23.3.2006
Viimeksi paikalla: 29.1.2024 22:11

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
3.12.1992

"Kaikkeen kipuun ei ole keksitty lääkettä,
mutta siihen tottuminen ja sadat kyyneleet
suojelevat kuolemalta" -SuometsänTytär
Instagram: suometsantytar
 

Pelottavin tunne on se,
ettei enää tunnekaan

Kyyneleet ovat kuivuneet, 
viha ja sanat hävinneet


Jäljellä on vain harmaa kuori, 
eikä sekään oikeastaan harmita


Olisinpa havahtunut aikaisemmin, 
huutanut lujemmin, 
sanonut enemmän 



Olisinpa rakastanut itseäni enemmän, 
niin ehkä sinäkin olisit


 
cc-kaupallinen
Kategoria: 
 

Kommentit

Ei kannata harmitella menneitä, vaan itsevarmasti tulevaa kohti <3 
 

Käyttäjän kaikki runot