Auttaisitpa minua uskomaan

Runoilija SuometsänTytär

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 23.3.2006
Viimeksi paikalla: 29.1.2024 22:11

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
3.12.1992

"Kaikkeen kipuun ei ole keksitty lääkettä,
mutta siihen tottuminen ja sadat kyyneleet
suojelevat kuolemalta" -SuometsänTytär
Instagram: suometsantytar
 

Käyttäjän kaikki runot