Älä lähde vielä

Runoilija katselma

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 22.7.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

15/laulujen sanoitus/musiikki/valokuvaus
 

Sä rikoit mut
ja heitit pois kuin taakan
sun harteiltas

Sä petit mut
valmistellen murhaa
mun sielulle

Sä lausuit sanat viimeiset
kuin mun ne pitäis ymmärtää
mut kieli oli vierasta
ja totuus vieraampaa

Hei, älä lähde vielä!
Meillä jäi maailma sodittavaksi
Sydän ruhjeinen korjattavaksi
Joten jää
sitä löytämään
Rakkautta

Tahtoisin ymmärtää
mut aivot pelaa eri pelii
kuin sydän

Tahtoisin sanoa
vastaväitteen, oikeushaasteen
sulle tajuttavaks

Mä kuiskaan sanat viimeiset
mun peilille, ei kukaan kuule
mun tuskaa
ja pelkoa, mä kai pelkään maailmanloppua

Hei, älä lähde vielä!
Meillä jäi maailma sodittavaksi
Sydän ruhjeinen korjattavaksi
Joten jää
sitä löytämään
Rakkautta

Suuren sirun mun sydämestä
Pienen palan mun sielusta
Sä veit mukanas
On aika antaa ne takas

Suuren palan sä mulle jätit
sydänsuruja ja suklaan hippuja
kurkkuun mätänemään
Kun laulan täällä yksinään

Hei, älä lähde vielä!
Meillä jäi maailma sodittavaksi
Sydän ruhjeinen korjattavaksi
Joten jää
sitä löytämään
Rakkautta

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot