isoisän pohdintoja

Runoilija Postikyyhky

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 22.3.2006
Viimeksi paikalla: 17.10.2022 5:15

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

sinä maailman suurisydämisin, sinä olet minun
 

mitähän se juttelee,
isoisä mietiskelee pihakeinussa
mustarastas, meinaan,
ja raaputtaa niskaa

eiköhän se kerro että hyvät on säät,
niinku viime kesänä

käki taas, se kyselee vaan puolisoa
mustarastas ihan selvästi juttelee,
katteleekin jopa tosta koivun oksalta

kääntelee päätään,
huomaa olevansa yksin enää valveilla
ja ottaa siivet alleen

suuntana kotinsa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunista, mukava luonnonläheinen runo =)

 

Käyttäjän kaikki runot