Me

Runoilija Audemius Vilppu

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 21.3.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kun valvon yksin vasten yötä
Ethän nuku ja jätä minua yksin.
Kun käperryn sydämeni ympärille
Ota se ja puhalla siihen lämpö.

Kun sanon sinulle: me
Ethän jätä vastaamatta:
Tahdon.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Valtavan ihana!

Kaunis runo!

Koskettavan herkkää.

 

Käyttäjän kaikki runot