Sanomatta jääneet sanat

Runoilija Audemius Vilppu

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 21.3.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Minun pitäisi pystyä sanomaan tämä sinulle.
Suoraan, kasvokkain.
Mutta ehkä olet huomannut -
se ei ole minun lajini...

Pimeässä on hyvä puhua,
kun ei ole niin pahasti näkyvissä.

Pimeys antaa vikoja anteeksi.
Pimeässä minä voin olla kuka ja mikä hyvänsä -
jopa itseni.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ah! Mahtava! Varsinkin tuo lopun oivallus. Tätä oli mukava maistella, varsinkin näin kun ikkunan takana on pimeää, mutta tässä on valoisampaa kuin päivällä.
"...näkyvissä. Pimeys antaa.." väliin olisin kaivannut rivinvaihtoa.

Totta "turajat". se on huomattavasti helpompaa pimeässä. Hienoon asuun olet sanat sovittanut.

purit tunteeni sanoiksi. kiitos.

Runosi viimeiset kaksi riviä ovat kerrassaan nerokkaita.

Tämä on todella osuva ainakin omalla kohdallani. Ujoudesta ei ole helppo päästä eroon tai muutenkaan tällaisesta 'kyvyttömyydestä'(tulipas tyhmä vertaus) Pidän tästä kovasti. Runon loppu on myöskin nerokas niinkuin joku täälä sanoi.

 

Käyttäjän kaikki runot