Vaikeat sanat

Runoilija Audemius Vilppu

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 21.3.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Miksi annat minun tehdä näin
käännät elämäni väärinpäin
miksi minun täytyy uskaltaa
pistää suuhuni sanoja
niin vieraita

kerto:
Mitä minä tahdon (mitä sinä tahdot minusta)
mitä minä toivon (mitä täällä toivoa voi)
Mitä minä kaipaan (uskallanko kaivata sinua)
Mitä minä saan (Ellen uskalla rakastaa)

En silti sano etten tahtoisi
antaa sinulle kaikkeni - ja itseni
Mutta huomaan että murenen
Rakkautta voiko
kestää pieni ihminen

kerto, muuten sama, paitsi että viimeinen vastaus on (ja entä jos en tahdokaan)

Selite: 
telakalle sanoitin
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot