Toivo?

Runoilija Audemius Vilppu

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 21.3.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Jaksan elätellä toivoa,
mutta kuinka kauan?

Kun kukaan ei koskaan tartu ojennettuun käteen...
Kun on pakko olla niin kova, että ei tunne kipua...
Kun luovuttaa ennen kuin on aloittanutkaan...

Särkymisen pelossa.

Ja silti pakottautuu uskomaan rakkauteen,
joka voisi kestää.

Toivo?
Mitä se on?

Selite: 
Jee jee, angstausta. Mitähän kaikkea sitä oikein jää tekemättä, kun odottaa oikeaa hetkeä..?
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot