Joessa

Runoilija Eemeli78

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.3.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tipuin jokeen josta nousin
todella yksin siellä sousin
virta vei en pistänyt vastaan
väsynyt olin vaikka näinkin maan
pääsin ylös, toivoin kaikki hyvin
tipuin taas, mutta selvisin
miten unohtaa vihan jota koen
mutta onneksi olen ylittänyt joen

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot