Rantojen reiska.

Runoilija Eemeli78

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.3.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Mies nojaa betoni seinään
yrittäen varjoonsa hukkua
häpeissään kääntää pään
ei ole paikkaa missä nukkua
lähti nainen toisen miehen mukaan
kertoo kaikille samaa tarinaa
ei usko tätä juttua kukaan
se on ihmisille narinaa

Kohta siirtyy rappukäytävään
sanomalehden allensa taittaa
yrittäen selvittää ymmärrystään
silmänsä kiinni hän laittaa
Aamulla kauheaan rapulaan
herää tää rantojen reiska
ei tartu elämän kapulaan
vaikka alla ois uusin seiska

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot