Varageneraattori-iloa

Runoilija Bastet

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.2.2009
Viimeksi paikalla: 3.2.2021 22:49

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
29.7.1992

"Bastet oli muinaisessa Egyptissä palvottu mielihyvän kissajumalatar. Kissapäisenä hän oli raskaana olevien naisten suojelija sekä musiikin, tanssin ja nautintojen jumalatar. Bastet myös suojeli ihmisiä demoneilta." //Wikipedia
 

Kuljen päiväni
ammentaen positiivisuutta sinusta.

Mutta kun olet väsynyt
ja menet nukkumaan aikaisin,
jään yksin
ja alan jälleen vaipua alaspäin.

Silloin minun on
tartuttava toimeen

ja puhun jollekulle muulle.
Ja jälleen elän muutaman päivän
pelkän toivon voimin.

Tarvitsen pysyvän energianlähteen
enkä montaa huonosti toimivaa varageneraattoria.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Totta joka sana.

Kirjoitat hyvin.

Kirjoitat hyvin.

 

Käyttäjän kaikki runot