Absintilla aloitetaan

Runoilija Bastet

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.2.2009
Viimeksi paikalla: 3.2.2021 22:49

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
29.7.1992

"Bastet oli muinaisessa Egyptissä palvottu mielihyvän kissajumalatar. Kissapäisenä hän oli raskaana olevien naisten suojelija sekä musiikin, tanssin ja nautintojen jumalatar. Bastet myös suojeli ihmisiä demoneilta." //Wikipedia
 

Absintilla aloitetaan
Sitten vähän kamalaa pikakahvia
Yksi lasi liikaa viiniä
(Kun en kehtaa sanoa ei)
Muutama kulaus raanavettä
Kuumaa kaakaota
-sinulle kamalaa pikakahvia-
Kalja ja marianne

Ei mitään moneen viikkoon

Ja sitten taas vettä
Enimmäkseen vettä
Joskus teetä
Joskus taas prosentteja

Mutta olemme jo liian syvällä
Lasilliset
Kupilliset
Mukilliset
Eivät maistu samalta muiden kanssa

Sille siis!

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot