kuinkahan kauan tämäkin taas kestää?

Runoilija Bastet

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.2.2009
Viimeksi paikalla: 3.2.2021 22:49

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
29.7.1992

"Bastet oli muinaisessa Egyptissä palvottu mielihyvän kissajumalatar. Kissapäisenä hän oli raskaana olevien naisten suojelija sekä musiikin, tanssin ja nautintojen jumalatar. Bastet myös suojeli ihmisiä demoneilta." //Wikipedia
 

Kaikkien kasvoilla sama virne

"kuinkahan kauan tämäkin taas kestää?"

lopettakaa.

Eikö tässä maailmassa ole enää
yhtään toista kaltaistani romantikkoa?

Jokin niistä kuitenkin voi olla juuri SE.

(Joka kestää tarpeeksi pitkään
että te otatte sen tosissanne.)

Niin miksei se voisi olla tämä?

Koska te aiotte oppia iloitsemaan
ja uskomaan vilpittömästi?
Eihän se ole teitä mitään pois.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot