Kesä haaveita

Runoilija Rakastava

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 21.3.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Lämmöstä auringon
nauttiessain
minä kuuntelen ääniä
kesän,
koivuäidin vihreän
helman alle
voisin minäkin rakentaa
pesän,


siellä tuulessa
hiljaa keinuisin
laulaisin linnun
lailla,
koko kesän
oksalla sirkuttain
ilman murheita, huolia
vailla,

eläisin päivän
kerrallaan
sydän avoinna olisi
mulla,
keinuisin pesässäin
hiljaa vain
ja antaisin rakkauden
tulla.

Selite: 
ihana heilutella paljaita varpaita ja vain haaveilla :)
Kategoria: 
 

Kommentit

Haaveet ovat elämän suola...varsinkin ne ihanan kesäiset. Kaunis on runosi.

Hienosti runosi rimmaa..Ihana!! :)

Haaveet ovat kantava voima.

 

Käyttäjän kaikki runot