Vastaus

Runoilija Marlla

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.3.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

...
 

Luulet, ettet tunne minua,
se on väärin.
Tiedät minusta enemmän
kuin minä itse..
Laitoit sanoiksi mietteesi minusta
ja halustasi tuntea minua enemmän.
Niistä muotoilit runon
jonka laitoit sinne, mistä tiesit löytäväni sen.
Kysyit milloin ymmärrät minua,
milloin saat tuntea enemmän.
Kerroit näkeväsi silmistäni pahan olon
ja ettet saa millään selville sen lähdettä.
Pelkäät menettäväsi minut..
Usko minua: Se on turhaa.
Välitän sinusta enemmän
kuin annan ymmärtää.

Pelkään yhdessäoloa, kiintymistä,
tunteiden näyttämistä, ehkä jopa rakastamista.
En tiedä..
Luultavasti kertoisin mistä
se paha olo johtuu,
mutta en voi,
en vain voi..

Minun on selvitettävä se ensin itse.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Todella hieno runo. Aihe on hyvä ja mielenkiintoinen. Pidän. Ja hyvää syntymäpäivää. :)

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä Kommentteja KategoriaLajittele laskevasti
Marlla Tuuli vie 27.12.2006 1 Runo
Marlla Ei enää 25.8.2006 1 Runo
Marlla Hmmm 1.9.2006 1 Runo
Marlla Mielipuoli 26.12.2006 0 Runo
Marlla Vastaus 29.5.2006 1 Runo
Marlla Umpikuja 28.8.2006 2 Runo
Marlla Tekeekö mielesi ? 25.5.2006 1 Runo
Marlla Mieli 29.7.2006 1 Runo
Marlla Sankaritar 27.12.2006 1 Runo
Marlla Busted 28.12.2006 1 Runo