Ei enää

Runoilija Marlla

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.3.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

...
 

Lupasin itselleni, en itke enää.
En halua. En jaksa.
Se on kuitenkin liian vaikeaa.
Muutama kyynel on pakottautunut ulos minusta.

Mutta mitä tapahtuu ihmiselle,
joka ei koskaan itke?
Hukkuuko hän omiin kyyneliinsä,
jotka patoaa sisälleen?

Jos häntä ei kukaan pelasta..

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Luultavasti. Kyllä hänet joku pelastaa, toivottavasti ajoissa.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä KommenttejaLajittele nousevasti Kategoria
Marlla Umpikuja 28.8.2006 2 Runo
Marlla Tuuli vie 27.12.2006 1 Runo
Marlla Ei enää 25.8.2006 1 Runo
Marlla Hmmm 1.9.2006 1 Runo
Marlla Vastaus 29.5.2006 1 Runo
Marlla Tekeekö mielesi ? 25.5.2006 1 Runo
Marlla Mieli 29.7.2006 1 Runo
Marlla Sankaritar 27.12.2006 1 Runo
Marlla Busted 28.12.2006 1 Runo
Marlla Mielipuoli 26.12.2006 0 Runo