Pieni ihmeeni

Runoilija 42abf6cd21355ae6ad5bef80a74d1d51

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.2.2008
Viimeksi paikalla: 14.10.2018 20:19

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Happy Days..
 

Sinä pieni ihmeeni,
ilman sinua en jaksaisi
Sinun hymysi ja energiasi,
antavat minulle voimaa heikoillakin hetkillä.
Lupaan aina antaa sinulle kaikkeni,
olla aina apunasi, suojella sinua kaikelta pahalta,
olla tukena. Haluan että olet aina onnellinen,
olla maailman paras äiti ihanimmalle tytölleni.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot