Mielentila

Runoilija 42abf6cd21355ae6ad5bef80a74d1d51

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.2.2008
Viimeksi paikalla: 14.10.2018 20:19

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Happy Days..
 

AHDISTUS
asia joka on aina läsnä,
se saattaa häipyä hyvinkin pitkäksi aikaa,
kunnes tulee päivä jolloin se iskee vahvempana kuin koskaan,
aina osa mun elämää,
aina kun luulee parantuvansa,
silloin se ikään kuin muistuttaa itsestään.
Hätä ei ole suuri,
jota en edes tiedä, mutta...

miksi se ei katoa?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot