Nimetön

Runoilija harhakuva

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.3.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

onnellinen.
 

Tuijotan tympääntynein silmin
pääroolin esittäjää
sitä hemmoteltua tyttörukkaa.

Minun osani on laulaa taustakuorossa
saada hänet näyttämään kauniilta.

Minä inhoan häntä.
Minä haluan olla hän.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno runo!

Hienosti kuvattu yhtä seitsämästä kuolemansynneistä - kateutta!

Aah tää on niin täydellinen runo kateudesta, samaistun tähän tosi hyvin. Klik suosikkeihin ^^

upee runo
viimenen lause kertoi paljon
kateus on inhottavaa
mutta usein sitä kokee :/

Hieno runo!

Hienosti kuvattu yhtä seitsämästä kuolemansynneistä - kateutta!

Aah tää on niin täydellinen runo kateudesta, samaistun tähän tosi hyvin. Klik suosikkeihin ^^

upee runo
viimenen lause kertoi paljon
kateus on inhottavaa
mutta usein sitä kokee :/

 

Käyttäjän kaikki runot