Ihana päivä

Runoilija Unennäkijä

nainen
Julkaistu:
1
Liittynyt: 24.3.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runo vuodessa riittää, jos se on hyvä
 

Nostan harteiltani eilisen
katson sitä hellästi hyväksyen.
Kaikki se on ollut, on ollut.
Se on ollut niin!
Lasken viivytellen
mutta kun lasken niin lasken.
Lasken kokonaan.
Olen vapaa, vapaa, vapaa.
Tänäänkin on loppuelämäni ensimmäinen päivä.
Ihana päivä!

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hieno sanoma, kunpa voisin sanoa samoin, pidin runosta

Kivan positiivista :>

Niin se jokainen päivä on uusi alku.

 

Käyttäjän kaikki runot