Huhtikuun unelmia

Runoilija Vinttitonttu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.12.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


Rakkaus vei pienen

vinttitontun mukanaan Italiaan.


Rakastan runoja, kahvia ja villasukkia.

Ja ehkä myös sinua hiukan niitä enemmän.
 

Täytä minut kuvilla huomisesta
tyyni järvenranta ja palaneet poskipäät

Kuinka niin pelkään katsahtaa sinuun
ja nähdä heijastuksen itsestäni, sinussa

Sinun silmissäsi
ja hymykuopissa

Sinä olet auringon suudelma otsallani
ja kellon viisareissa,
jotka silloin tällöin armahtavat

Aika ripoteltuna sanoissa ja
väliviivoissa,
teatterin esiripussa
ja ikuisessa kevätsateessa
(sateenvarjon kulmissa)

Italian toriaukioilla ja cappuccinoissa

Mi fido di te

Selite: 
Luotan sinuun
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot