Hautaudun sinuun

Runoilija Vinttitonttu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.12.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


Rakkaus vei pienen

vinttitontun mukanaan Italiaan.


Rakastan runoja, kahvia ja villasukkia.

Ja ehkä myös sinua hiukan niitä enemmän.
 

Sinä nauroit

"Häikäiset minua"

ja minä haparoivin sormin

istutin sinut napani juurelle.

Katso, totesin.

Katso kuinka minun henkäyksestäni

tulee sinun tuulesi, minun hennoista

ihokarvoistani sinun valtameresi

Ja jalkojesi alla sykkivä magma,

virtaus joka pitää kaiken elossa,

minun verihiutaleeni


Se kaikki on sinun.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot