Nimetön

Runoilija Vinttitonttu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.12.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


Rakkaus vei pienen

vinttitontun mukanaan Italiaan.


Rakastan runoja, kahvia ja villasukkia.

Ja ehkä myös sinua hiukan niitä enemmän.
 

Meikkikynää
lakanan kulmassa


Leopardin viehkeä

häntätupsu
vaaleita lanteita vasten

Tuskin edes tietoinen,
kuinka vaarallista on pitää
kengissään krokotiileja.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot