Älkää antako minun vajota

Runoilija Vinttitonttu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.12.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


Rakkaus vei pienen

vinttitontun mukanaan Italiaan.


Rakastan runoja, kahvia ja villasukkia.

Ja ehkä myös sinua hiukan niitä enemmän.
 

Rapisevat hiukset
liimaantuvat
kasvoihin

Varovasti revin ne irti
ja nukahdan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hieno, vahva runo! ^^

 

Käyttäjän kaikki runot