akvaarion viikottaisen hoidon aloituksen sietämätön vaikeus

Runoilija Bloodymary

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.3.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jos olisin tienyt, että se satuttaa... Sinua, minua. Älä ajattele sitä enää. Se oli ja meni.
 

upottaisinko kädet akvaarioon puli puli.

kasveja pitäis harventaa, hyi niiden seassa on pieniä monneja ne lllluikerrrtelee limasesti kättä kohti.

sit pitäs soittaa niinallekin et se hakis noita ylimääräsiä kasveja, en nyt jaksais nähä ketään.

yyy. altaan pohja olis silti lapottava eikä sonja kerkee auttaa, kun toi uus letku on paskiaismaisen suuri eikä sen kanssa voi lappoo yksin ku pian on kolmee-sataa-litraa-vettä lattiallaa.

Pitää lappoo ohuella vanhalla letkulla, hyvä se on, mut siihen jää kaikki kivet ja se menee tukkoon ääää se on ärsyttävää.

pitäs jynssäröidä takanurkka, mut jättiläispleko-topi makaa siellä. äää. jos vaan mittaan arvot ph kuseee kuitenkin taas sen karbonaattikovuuden takia. jaa soooodaa perään.

lasinpesuvaahdolla pitäis kylvettää kansilasit, kun haarniskamonni räikkönen haluaa aina roiskia kaikki vedet lasiin. pläts. se tulee pohjasta kauheeta kyytiä tökkää lasia ja lo-lo-loiskuttaa vettä paaaljon.

Selite: 
Luovan kirjoituksen kurssille vähän runoilua..:D
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot