Hiljaisuus

Runoilija Monsku

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 15.3.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jos sinulla on tietokone sinulla on myös virtuaalielämä

Jos tulee sähkökatkos sinulla on yhä todellinen elämäsi

Älä unohda elää elämääsi sitä aitoa ja käsin kosketeltavaa
 

Joskus tulee hiljaisuus

se äänetön ja sanaton

kun itse sitä kaipaa

siinä silloin hyvä olla on



mut ei ikuisesti kuitenkaan

hiljaisuuteen painostavaksi muuttuvaan

sovi jäädä odottamaan



jos liikaa sitä kuuntelee

mietteitä mielessään pyörittelee

se voi alkaa satuttaa

ajatuksilla synkillä musertaa



ota siis askel pois hiljaisuudesta

ja tule, vaihdetaan ajatuksia

Selite: 
mun siskolle rustailin tämän aikani kuluksi, kiitos kun olet olemassa rakas siskoni =)
Kategoria: 
 

Kommentit

Hienosti kirjoitettu runo, jossa on syvällistä pohdintaa! Totta on, että hiljaisuus on hyväksi jos sitä kaipaa, mutta liiallisena annoksena se ahdistaa!

Hieno runo.

Hiljaisuus on tärkeää ja sisältä uskomaton. Hiljaisuudesta saa voimia jakaa taas ajatuksia ja maailmanmenon ääniä, joita riittää....

Kaunis! Aina voi lisätä askel mikäli haluaa takaisin hiljaisuuteen.
Hyvää syntymäpäivää!

 

Käyttäjän kaikki runot