Kultainen keskitie

Runoilija Monsku

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 15.3.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jos sinulla on tietokone sinulla on myös virtuaalielämä

Jos tulee sähkökatkos sinulla on yhä todellinen elämäsi

Älä unohda elää elämääsi sitä aitoa ja käsin kosketeltavaa
 

Minä koetin tosissani löytää sen keskitien kultaisen
Elämän polkua kulkiessain huolella askeleeni sijoittaen
Vaan aikani kuljettuani huomaan sen
Ei askellus tuo ollutkaan tarpeeksi varovainen

Huomaan sen nyt kun taas horjahtelen
ja sydän mustelmilla ihmettelen
Matkan varrella näkemääni
Rikki ryvettynyttä minääni

keskitie kultainen
minäkö eksyksissä, en
levähdän vain hetken
pienen, ansaitun, suloisen

Selite: 
lisää riimejä hmm...tai sinne päin ainakin, tytär kommas heti et ei toimi =)
Kategoria: 
 

Kommentit

Aivan mainio ja TOIMII :))
Niin...sellaista se elämä vain joskus on!

Tässä on kylmää ja kuumaa
niin kuin elämässäkin.
Sen millä täyttäis, moni tuumaa
ja kuinka sitten sulkisi säkin...

Hauskaa syntymäpäivää!! :))

nätti runo riimitys ihan ok ;)

 

Käyttäjän kaikki runot