Kolmenlaisia ihmisiä

Runoilija Monsku

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 15.3.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jos sinulla on tietokone sinulla on myös virtuaalielämä

Jos tulee sähkökatkos sinulla on yhä todellinen elämäsi

Älä unohda elää elämääsi sitä aitoa ja käsin kosketeltavaa
 

hän kenet muistetaan

hän ken unohdetaan

he kenet muistetaan
kun ei tiedä
pitäisikö heidät unohtaa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kuuluisin tohon "hän ken unohdetaan" Ajattelemisen arvoinen runo (:

 

Käyttäjän kaikki runot