Elämäni helminauha

Runoilija Monsku

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 15.3.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jos sinulla on tietokone sinulla on myös virtuaalielämä

Jos tulee sähkökatkos sinulla on yhä todellinen elämäsi

Älä unohda elää elämääsi sitä aitoa ja käsin kosketeltavaa
 

Tein elämästäni helminauhan
koristeellisen
hopeisin säikein ketjuun pujotin helmet
kyynelten muotoiset
koetusta tuskasta upotin timantin
kyynelhelmeen jokaiseen
Kiedoin koko komistuksen siniseen samettiin
varoen
Laitoin piirongin laatikkoon odottamaan
ajan patinaa

Kaivaten unohduksen tuomaa kultausta

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot