Hiljainen talo

Runoilija Monsku

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 15.3.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jos sinulla on tietokone sinulla on myös virtuaalielämä

Jos tulee sähkökatkos sinulla on yhä todellinen elämäsi

Älä unohda elää elämääsi sitä aitoa ja käsin kosketeltavaa
 

Talon hiljaiset huoneet
kaipaavat askeleita,
kuten minä kaipaan sinua.
Sinun askeleidesi ääniä odotan
rikkomaan tämän hiljaisuuden,
ja täyttämään huoneen läsnäolollasi.

Tuuli vonkuu raollaan olevasta ikkunasta
ja jokainen rasahdus nurkissa
aikaansaa mahdottoman toiveen,
että tulisit juuri nyt.
Kietoudun lämpimään villahuopaan
ja yhä vain minä odotan...

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Syvällistä, tuttu tilanne mullekin

Syvällistä, tuttu tilanne mullekin

 

Käyttäjän kaikki runot