Näkymätön

Runoilija jemyna

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.3.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Äiti anna anteeksi.
En saanut rakkautta sinulta, siispä en rakasta sinua.
En saanut lämmintä halausta ollessani onneton, siispä en auta sinua tuntiessasi samaa.
Pidät minua vankina luonasi, siispä pian lähden.

Isä anna anteeksi.
Et osaa pukea tunteisasi sanoiksi, siispä en sano rakastavani sinua.
Et osaa auttaa minua ongelmissani, siispä en kerro sinulle enää mitään.
Pidät minua vastuuntunnottomana, siispä en kerro sinulle tekemisiäni.

Veli anna anteeksi.
Et pidä minuun yhteyttä, siispä en soita sinulle enää.
Et anna minun tavata lastasi, siispä minua ei näy enää.
Tekosi viittaa välinpitämättömyyteen, siispä en kysy mielipiteitäsi.

Olen näkymätön.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä Kommentteja KategoriaLajittele laskevasti
jemyna Nimetön 3.10.2009 0 Runo
jemyna kolme 8.8.2012 1 Runo
jemyna Nimetön 5.10.2011 0 Runo
jemyna Nimetön 23.9.2009 0 Runo
jemyna Minä 24.10.2010 0 Runo
jemyna Nimetön 21.12.2009 1 Runo
jemyna Nimetön 19.9.2009 0 Runo
jemyna Elämä 6.7.2009 0 Runo
jemyna Näkymätön 3.10.2009 0 Runo
jemyna Polte 16.10.2014 0 Runo