Nimetön

Runoilija jemyna

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.3.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Vihaan sinua, ja sinun tapaasi käsitellä minua.
En tunne enää kosketustasi ihollani,
en tunne enää kaipausta sanoissasi.
Ennen olit kaunis, rakastit minua,
nyt ainoa mikä on jäänyt jäljelle
on tapasi vähätellä minua.

Olet aina kaikkia muita parempi - omasta mielestäsi.
Olet komein kaikista - omasta mielestäsi.
Olet se kuka saa tehdä mitä ikinä haluaa - omasta mielestäsi.

Olet elämä vailla merkitystä - meidän mielestämme.
Olet hakoteillä - meidän mielestämme.
Olet täynnä itseäsi - meidän mielestämme.

Olisitko kiltti ja korjaisit itsesi pois nurkistani?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

vihaa täynnä, hyvä runo

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä Kommentteja KategoriaLajittele laskevasti
jemyna Nimetön 3.10.2009 0 Runo
jemyna kolme 8.8.2012 1 Runo
jemyna Nimetön 5.10.2011 0 Runo
jemyna Nimetön 23.9.2009 0 Runo
jemyna Minä 24.10.2010 0 Runo
jemyna Nimetön 21.12.2009 1 Runo
jemyna Nimetön 19.9.2009 0 Runo
jemyna Elämä 6.7.2009 0 Runo
jemyna Näkymätön 3.10.2009 0 Runo
jemyna Polte 16.10.2014 0 Runo