Liian kauan

Runoilija Stara

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.3.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä kulkee, minä jään. Mihin tää elämä päättyykään?
 

Liian kauan uskoin sun valheitas..
Liian kauan olin luonas ja uskoin sinuun..
Liian kauan uskoin oon vain sun..
Liian kauan oon sinun..

Oli se hetki vain, kun haaveissain sut näin taas.. En muistanut kuinka ihanaa oli sillon sua rakastaa. Jäin vaan sun varjoos, pimeään. Ei siellä valoa näy.

Liian kauan sua rakastin tulisesti..
Liian kauan meni ennen kuin sut unohdin.
Liian kauan olin sulle uskollinen.
Liian kauan oon sinun..

Rakastit mua vaan vähän, sitten sä jätit mut pois.
Miten voin uskoa enää elämääni tähän, kun en sinuun enää uskoa vois..

Liian kauan olin kaukana maailmastas..
Liian kauan olin lentänyt unelmissain..
Liian kauan oli maailma ilman mua..
Liian kauan leijuin avaruudessain..

Leijuin avaruudessa kohti pimeyttä, jossa ei näy valoa. Kauas susta, kauas todellisuudesta josta en pääse pakoon..

Liian kauan olin sun.. Nyt tunnen, uudelleen rakastun.

Selite: 
Kaikkee sitä keksii kun suihkussa laulaa.. =D
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä KommenttejaLajittele nousevasti Kategoria
Stara Kaipaus 29.6.2006 1 Runo
Stara Enkeli 28.6.2006 1 Runo
Stara Joulu viimeinen 21.11.2006 0 Runo
Stara Yksin 13.3.2006 0 Runo
Stara Tunnen sen.. 13.6.2006 0 Runo
Stara Suojele 13.3.2006 0 Tarina
Stara Kyyneleet 24.9.2007 0 Runo
Stara Pieni tarina.. 13.6.2006 0 Runo
Stara Liian kauan 6.7.2006 0 Runo
Stara Miksi? 20.7.2006 0 Runo