Enkeli

Runoilija Stara

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.3.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä kulkee, minä jään. Mihin tää elämä päättyykään?
 

Olen enkelisi, annat mun lentää. Ylöspäin.
Olen enkelisi annat mun taas elää. Sun muistoissasi.
Lennän kuin lintunen, ylöspäin. Sieltä kaiken mä nään.
Lennän kauas, kauas eteenpäin. Tunnen siellä sut taas nään..

Olen enkelisi, lennän maailmaan. Parempaan paikkaan.
Olen enkelisi, Lennän ylöspäin. Pois sun luotas.
Mutta älä pelkää, tulen vielä takaisin.
Älä pelkää on huominen parempi..

Olen enkelisi, vapaa menemään. Sun luokses.
Olen enkelisi, annat mun levähtää. Sun luonas.
Kun syksy saapuu ja lähden taas lentämään. Muista unelmia ei saa unohtaa..

Ja taas kevään tullen, olen taas sinun. Silloin sen tunnen, rakastun..
Olen vain enkelisi, lennätän sut taivaisiini. Lennetään korkeuksiin, siellä levätään. Ja kun taas aika koittaa, silloin taas elämä voittaa. Rakkaus tää ikuinen on. Sen tunteen saa muistoihin.

Olen enkeli, lennän korkealle. Yläilmoihin.
Olen enkeli, sun matkaas suojelen. Joka päivä.
Vaikka et mua nää, mä täällä silti oon. Ja joku kaunis päivä taas palaan sun kainaloos. Uudestaan..

Selite: 
Tämä soi minun päässäni jo kauan.. Biisinä tietenkin. Lauloin tätä tässä samalla kun kirjoitin ja mielestäni se alkaa kuulostaa jo hyvältä..
Kategoria: 
 

Kommentit

Tää on todella kaunis! <3

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Stara Kyyneleet 24.9.2007 0 Runo
Stara Joulu viimeinen 21.11.2006 0 Runo
Stara Miksi? 20.7.2006 0 Runo
Stara Liian kauan 6.7.2006 0 Runo
Stara Kaipaus 29.6.2006 1 Runo
Stara Enkeli 28.6.2006 1 Runo
Stara Tunnen sen.. 13.6.2006 0 Runo
Stara Pieni tarina.. 13.6.2006 0 Runo
Stara Suojele 13.3.2006 0 Tarina
Stara Yksin 13.3.2006 0 Runo