Musta lumi

Runoilija kofu

mies
Julkaistu:
7
Liittynyt: 7.2.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tuoksuusi krapulassa herään
Sen erään illan hyvin muistan
Päätäni puistan, vaatteeni kerään
ja hiivin rappukäytävään
Avaan oven, ulos tupakalle
meen alle parvekkeen, keuhkoon savut
Nyt tavu kerrallaan sanalle
rakas merkitys palautuu

Ja lumi on mustaa, peittää taivaan, maan
Käyn seinään nojaamaan, jalkoja paleltaa
Mut mun täytyy hengähtää
Tää tekee vain hyvää

Kylmä pakottaa mut sisälle
ravinnelisälle, aamupalaa
Ilta palaa mieleeni jälleen
En pääse sitä karkuun
Nykäisen oven auki, jalat kantaa
Täytyy antaa niiden kuljettaa
En osaa suuntaa miettiä
En hallita lisääntymisviettiä

Ja lumi on mustaa, peittää taivaan, maan
Oikeaan opastaa, eteenpäin kuljettaa
Mut mun täytyy hengähtää
Tää tekee vain hyvää

Ajatus kirkkaammin juoksee
En enää luokses kaipaa
Sitä vaivaa en koskaan nää vuokses
Sanalle "rakas" merkitys palautuu

Ja juoksen lumen valkeaan

Selite: 
"Musta lumi" pyöri päässäni jonkin aikaa, ja kirjoitin sanaparin ympärille useamman tarinan pätkiä. Tuskailin tekstin kanssa muutamia viikkoja, ennen kuin sain kirjoitettua nykyisen muodon neljä ensimmäistä riviä. Loput tulivatkin sitten parissa tunnissa.
Kategoria: 
 

Kommentit

Olen todella väsynyt eikä minulta irtoa mitään kunnollista kommenttia, pahoitteluni siitä, mutta halusinpa vain sanoa että jollakin tavalla pidän tästä hyvin paljon.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä KommenttejaLajittele nousevasti Kategoria
kofu Sylki 26.3.2007 2 Runo
kofu Hiljainen mies 12.5.2007 1 Runo
kofu Peili 8.3.2007 1 Runo
kofu Musta lumi 8.2.2007 1 Runo
kofu Boxed 19.3.2007 0 Runo
kofu A Broken Trinity 19.3.2007 0 Runo
kofu Written on Water 26.6.2007 0 Runo