Sylki

Runoilija kofu

mies
Julkaistu:
7
Liittynyt: 7.2.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Itseensä kyllästynyt sielu
itseään vihaa, omaa peilikuvaa
On kipeät silmät ja kipeä suu
mutta mieltään ei sanat kuvaa
Mustaa täynnä on tyhjä taulu
Huudoksi muuttuu kaunis sana
Pinta tyyni, peili, ikkunalasi
suuntaa näyttää yhä kauempana

Suu suuta soimaa,
silmä puoltaan lyö
On veri kasvoista paennut
lattialla ottaa sen työ
Orpo lapsi leskeksi jää
loppuun saakka yksin jatkaa
On tie luultua lyhyempi
Kovin helppo on vauhdittaa matkaa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Surullisen ihana runo. (:

ihana runo!:)

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele laskevasti Kommentteja Kategoria
kofu Musta lumi 8.2.2007 1 Runo
kofu Peili 8.3.2007 1 Runo
kofu Boxed 19.3.2007 0 Runo
kofu A Broken Trinity 19.3.2007 0 Runo
kofu Sylki 26.3.2007 2 Runo
kofu Hiljainen mies 12.5.2007 1 Runo
kofu Written on Water 26.6.2007 0 Runo