Nimetön

Runoilija meteoriitti

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 23.12.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Innokas runoilija, tosin vielä aloittelija. Kaipaan rakentavaa kommenttia. Ruusuja/risuja :)
 

Kun katson suloista hymyäsi,
se saa minutkin hymyilemään

Kun katson silmiäsi,
se saa minunkin silmät loistamaan

Kun katson sinua,
se saa poskeni punastumaan

Kun näen sinut istumassa edessäni,
mieleni täyttyy vaaleanpunaisista asioista,
hattaroista, sydämistä

Kun kuljet ohitseni,
haistan lumoavan hajuvetesi,
olet huumava

Kun viimein katseemme kohtaavat,
hymyilemme suloisesti,
silmämme loistavat kuin tuikkivat tähdet,
poskemme punoittavat

Kun katsomme toisiamme,
se saa meidät rakastumaan

Selite: 
Ensimmäisiä runojani ikinä. Melkoista toistoa, mutta pistetäänhän se ensikertalaisen piikkiin? :)
Kategoria: 
 

Kommentit

toisto ei haittaa tässä, ihana rakkausruno

toisto ei haittaa tässä, ihana rakkausruno

 

Käyttäjän kaikki runot