Nimetön

Runoilija meteoriitti

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 23.12.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Innokas runoilija, tosin vielä aloittelija. Kaipaan rakentavaa kommenttia. Ruusuja/risuja :)
 

Silmäsi kertoivat minulle asioita,
joita muut eivät nähneet

Ne kertoivat kivuista,
ne kertoivat pelosta,
ne kertoivat ahdistuksesta

Peitit tuskan kylmyydelläsi
Piilotit herkän sisimpäsi
kovan kuoren alle

Halusin auttaa,
mutta jää ei antanut periksi,
ylpeytesi ei sallinut,
kovapäisyytesi esti sen

Haluaisin nähdä taas
sen iloisen, aidon,
ihanan tytön,
jota ei enää ole

Selite: 
omistettu rakkaalle ystävälle <3
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot