Jos mä saisin...

Runoilija secrets

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.3.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Jos mä saisin yhden yön nukkua sun vieressäs,
niin että pitäisit musta kiinni,
näyttäisit että sä välität.
Jos mä saisin sulta yhden hellän suudelman,
niin että painaisit huulesi mun huulia vasten,
näyttäisit että sä välität.
Jos mä saisin sulta yhden lämpimän halauksen,
niin että voisin painaa pääni sun rinnalles,
mä tietäisin että sä välität.

Jos mä saisin sut takaisin mun vierelleni,
niin että olisit siinä aina,
mä voisin olla onnellinen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

kaipuuta, hyvä

Et ole ainoa ton tunteen kanssa. Koitappa lausua tämä hänelle niin olen varma, että jos et saa omaksi niin kyllä hän miettii ainakin kahteen kertaan...Hieno runo.

kaipuuta, hyvä

Et ole ainoa ton tunteen kanssa. Koitappa lausua tämä hänelle niin olen varma, että jos et saa omaksi niin kyllä hän miettii ainakin kahteen kertaan...Hieno runo.

 

Käyttäjän kaikki runot