edellisen illan tapahtumat

Runoilija secrets

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.3.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Miten paljon voi katua sanojaan,
katua sitä ettei vain kertonutkaan
miten rakastaa.

Kuinka paljon voi miettiä,
edellistä iltaa ja sen tapahtumia,
miettiä miksi antoi toisen mennä juhlimaan,
miettiä miksi jäi itse yksin
kyyneleet silmissään kotiin murjottamaan.

Kuinka paljon voi ajatella itsekseen,
ajatella toista ihmistä,
ajatella sanoja,
ajatella hetkiä,
ja toivoa vain,
ettei tämä päättyisi milloinkaan
vaan voisi ainiaan rakastaa!

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavaa katumusta ja haikeaa kaipuuta.

 

Käyttäjän kaikki runot