Kevät

Runoilija Tammikuu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.3.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakkaudesta runoihin
 

Perhosen lennon,
kukkasen hennon,
näetkö sen?

Lintujen laulun,
purojen solinan,
kuuletko sen?

Auringon lämmön,
tuulen henkäyksen,
tunnetko sen?

Näethän, kuulethan, tunnethan
tullut on ihana kevät!

Selite: 
Kevät on ihanaa aikaa,kun luonto herää pitkän talven jälkeen!
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaiken tuon, mukava runo

Kevät on :) Ja runosi on kaunis, hyvin valloittava!

Mukava kevätruno.

 

Käyttäjän kaikki runot