Kesän lämpöä

Runoilija Tammikuu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.3.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakkaudesta runoihin
 

Kesän lämpöä talletan sydämeen
kesän kukkaset mieleeni
kukkimaan.
Sanasi kauniit
sieluuni suljen,
ne lämmittää
kuin säteet auringon.

Tulee syksy myrsky
ja hallayöt,
puhaltaa kylmät tuulet.
Toivon että myös silloin,
sanat lämpimät
huuliltas kuulen.

Selite: 
Jotain kaunista myös kesän jälkeen!
Kategoria: 
 

Kommentit

Kyllä lämpimät sanat kestävät.
Kuin myös kaikki muut hellät tunteet.
Ne eivät onneksi vuodenaikojen myötä katoa.

Kaunista runoilua. :)

 

Käyttäjän kaikki runot