Katse

Runoilija Asfaldos

mies
Julkaistu:
4
Liittynyt: 9.3.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Älä lupaa mitään.
 

Sinä vain katsot minua
et tee meidän eteemme mitään

Sinä vain katsot minua
jos olisimme yhdessä, osaisitko tehdä muuta

Sinä yhä katsot minua
säälin sinua, sillä et osaa tehdä tälle asialle mitään

Sinä vain katsot minua
mutta miksi minä katson sinua

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ja minä katsoin häntä, vaikka hän katsoikin minua, mutta väärällä tavalla. "Mutta miksi minä katson sinua?" Niinpä.. Rosea kiittää tästä.

 

Käyttäjän kaikki runot