-Elämä mustavalkoisessa valtakunnassa-

Runoilija Zygoth

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 8.3.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Rikkinäinen nukke elää mustavalkoista elämää linnassaan.
Myrkytetty on sen mieli rakkauden värikkäillä lupauksilla.
Kuitenkin se yrittää elää eteenpäin mustavalkoisessa valtakunnassaan, joka on aivan liian synkkä sille.
Jossain välähtää valo ja nukke lähtee juoksemaan sokkona sitä kohti.
Kuuletko sinä? Nukke itkee. Nukke itkee, ennen kuin katoaa pimeyteen.
Älä väitä, että välittäisit. Nukke ei kaipaa enää tuota valoa.

Selite: 
Sananen runosta... mistä runosta?
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot