Pakkomielteet

Runoilija KaukanaTotuudesta

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.3.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

>;)
 

Omissa pienissä
mielissään

heikkoina kutovat

asioita
jotka eivät edes
heidän päihinsä kuuluisi

kuljeskellen vain
pääsevät pian perille

sukeltaen jonnekkin

korkeammalle
kuin mikään vihamme kerros

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Oh tämähän on aivan upea.Olet todellakin lahjakas.

Hienosti olet tämänkin sanoiksi pukenut!!!

 

Käyttäjän kaikki runot